Autor |
Wiadomość |
Arkadiusz_Maziarz
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2018 10:48
Temat postu : dzisiaj hodowla Augusta Balka z Niemiec
|
 |
|
Witam, zgodnie z obietnicą pokazujemy dzisiaj hodowlę Augusta Balka z Niemiec,
Szczęsliwego Nowego roku!
https://youtu.be/DpGwD1xBLbk
Arek Maziarz |
|
|
|
|
 |
zako81
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2018 11:14
Temat postu :
|
 |
|
tim jego mac niestac cie na inna koszule?mam nadzieje ze ta kratownice chociaż na noc sciagasz.dej adres to ci wysle chociaż inny kolor |
|
|
|
|
 |
hod.wroclaw
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2018 11:18
Temat postu :
|
 |
|
W Polsce jest dostatecznie dobrych hodowli !!!! |
|
|
|
|
 |
wkic
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2018 11:27
Temat postu :
|
 |
|
Cudze widzicie swego nie znacie sami nie wiecie
co posiadacie.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
staszek 451
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2018 11:38
Temat postu :
|
 |
|
Witam kolego ARKU zlituj się masz swój kanał na youtube i masz swoją stronę hodowcy zaproś tam hodowców a nie szukaj reklamy na forum robi się to nudne.
Na forum jest dział HODOWLA wiec tam dawaj swoje filmiki i reklamuj tam gołębie tak zwane;DV... BELG... NL ..itp.
Pozdrawiam...
Czy admin lub mod. istnieje na tym forum? |
|
|
|
|
 |
Arkadiusz_Maziarz
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2018 11:45
Temat postu :
|
 |
|
Jeżeli admin uzna moje tematy za bezsensowne to zapewno przestan umieszczać tutaj wpisy.
Stanisławie drogi podaj ręke sobie z Zako81 obaj jesteście z naszego okręgu i robicie takie śmieszne podbicia. Najbardziej przykre że "rodacy" mają tyle do powiedzenia a na punkcie wkładań nawet dzień dobry nie odpowiadasz już 2 lata z rzędu. Przykre to. Szczęsliwego Nowego Roku.
A najśmieszniejsze jest to że ostatnimi czasy wasza działalność na forum ogranicza się TYLKO do zaczepek.
A niestety jak już mówiłem setki razy ani raz nie zamieściłem tutaj ogłoszenia ptaków. Ale Wy widzicie swoje :) :) :) |
|
|
|
|
 |
Szpak65
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2018 11:48
Temat postu :
|
 |
|
Kol Staszku podpisuję się dwoma rekami pod tym co napisałeś . Forum to miejsce dyskusji a nie kino a zwłaszcza kino traktujące o prywatnym biznesie jakim są wg . Kogo interesuje ta tematyka ten na pewno cię odnajdzie w miejscu do tego przeznaczonym . Robienie reklamy różnym wg nie powinno mieć tu miejsca i doprawdy nie rozumiem jaka jest różnica pomiędzy Panem AM a Panem RT . Ten i ten promuje własny biznes a to nie miejsce na tego typu działalność . |
|
|
|
|
 |
jankes2
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2018 11:50
Temat postu :
|
 |
|
LUDZIE!!!!!!!!!!! czy Wy tylko potraficie hejtować?chłopak pokazuje nasz sport na całym świecie.Większosć z nas tyłka nie ruszy ,aby cokolwiek zrobić dla naszego hobby.Przy wyborach ciężko uzupełnić skład zarządu ,nie mówiąc już nic o komisjach.My Polacy to taki dziwny naród ,często zachowujemy się jak ten pies ogrodnika "sam nie mam i drugiemu nie dam".To takie małostkowe ale nasze polskie.co Wam przeszkadza ,że w te dłuższe wieczory mozna usiąść przed koputerem i popatrzeć co się na świecie dzieje w naszej profesji? wyluzujcie bo niedługo strach będzie cokolwiek napisać |
|
|
|
|
 |
Chodowca442
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2018 11:59
Temat postu :
|
 |
|
zako81 napisał: | tim jego mac niestac cie na inna koszule?mam nadzieje ze ta kratownice chociaż na noc sciagasz.dej adres to ci wysle chociaż inny kolor |
Kreatorem mody chciałby być...
Dał by mu koszulę a nie da mu żyć...
Chciał by go przyodziać w swą niedźwiedzią skórę...
Stojąc za plecami wywierci mu dziurę...
Daj żyć człowiekowi a koszulę sprzedaj...
I złego przykładu małym dzieciom nie daj...
Szczęśliwego Nowego Roku Kolego....
Uśmiechu do innych wszystkiego dobrego... |
|
|
|
|
 |
staszek 451
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2018 12:02
Temat postu :
|
 |
|
Kolego ARKU utrzymuję kontakty z mistrzowskimi hodowlami okręgu a nawet Polski i tym się nie chwalę , może nagraj film z nimi. A oni może coś ciekawego Ci powiedzą. To będzie bardzo ciekawe.
Więcej już w tym temacie już nie napiszę bo to traci sens. pozdrawiam''' |
|
|
|
|
 |
zako81
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2018 12:04
Temat postu :
|
 |
|
tak trudno zrozumieć ze forum nie jest od lansowania?nagrywaj i wstawiaj chlopcze gdzie na to miejsce.zobacz tylko co dzieje się z r.t.jak tylko to robi inni już sa wywaleni z forum a ty ta nachalnoscia zbierasz coraz to więcej przeciwnikow,lansowanie w ten sposób każdego wkur.Furman zrozumial ogladalnosc ma a i robi to dobrze w porównaniu z toba |
|
|
|
|
 |
Szpak65
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2018 12:11
Temat postu :
|
 |
|
Kol Jankes jeżeli masz ochotę w zimowe wieczory obejrzeć coś o tematyce gołębiarskiej to masz tak duży wybór że umieszczanie jeszcze tego na forum które powinno służyć do dyskusji mija się z celem . Mnie jako członka pzhgp nic ale to nic nie interesują zawody które odbywają się na WG . Są to prywatne już nawet przedsiębiorstwa z takim budżetem że z pewnością stać ich zapłacić parę groszy za umieszczenie filmu w internecie . Uprzedzę twoje pytanie . Jestem w zarządach na trzech różnych szczeblach . |
|
|
|
|
 |
Arkadiusz_Maziarz
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2018 12:15
Temat postu :
|
 |
|
Spokojnie tyle telefonów co dostaje z podziekowaniem za posty filmy to zliczyc nie potrafie. Przeciwnicy hmmm 4 czy 5 anonimow w stosunku do calosci to nawet promil nie jest. Forum do pisania. Buahaha krytykanci....covWy napisaliscie rzeczowego w ostatnim czasie? NIC. I macie czelnosc sie wypowiadac. Smiech na sali. |
|
|
|
|
 |
spokojny24
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2018 12:16
Temat postu :
|
 |
|
Panie zako81 To może Pan mnie oświeci do czego służy to forum Lub czemu ono powinno służyć Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
Arkadiusz_Maziarz
|
Wysłany: Pon Sty 01, 2018 12:40
Temat postu :
|
 |
|
Jeśli Pan nie wie z czego żyję to prosze sie nie wypowiadac to raz. Dwa prosze czytac ze zrozumieniem bo napisalem co napisaliscie rzeczowego tutaj ostatnini czasy. A po trzecie czemu Pan taki wrazliwy nie jest jesli inni wyzywaja i przeklinaja w moich tematach. Niestety widzi Pan tylko co chce widziec. Ale to teraz modne. A po czwarte jesli Pan sie nie przedstawia to jest pan anonimem i to nie kest obraza. Pozdrawiam. |
|
|
|
|
 |
|