Autor |
Wiadomość |
Rafal84
|
Wysłany: Sob Mar 30, 2019 19:18
Temat postu : Podwórka przy gołębnikach
|
 |
|
Witam,jestem w trakcie budowy gołębnika oraz urządzania podwórka wokół niego,chciałbym poprosić hodowców o jakieś zdjęcia oraz filmiki,z których mógłbym zaczerpnąć jakieś inspirację,z góry wielkie dzięki.Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
wiarus
|
Wysłany: Nie Mar 31, 2019 5:22
Temat postu :
|
 |
|
Nie będę wklejał moje widziałeś :) Buduj szybciutko bo sezon się zbliża ,czekamy na sukces w nowym rozdaniu :) Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
rudy51
|
Wysłany: Nie Mar 31, 2019 6:44
Temat postu :
|
 |
|
A jak sukces zdobędziesz,to już wiarus vel Hodowca51 już się postara by ci piórka tu na forum z tego sukcesu wyskubać.Żebyś czasami lepszym od niego nie został. Mówiłem że łatwe tematy łapiesz dobrego starszego kolegę udajesz.Twój nie wklejasz bo wstyd, już się pomału rozwala,mając lata mistrzowskie za sobą. |
|
|
|
|
 |
mirek2001
|
Wysłany: Nie Mar 31, 2019 7:42
Temat postu :
|
 |
|
rudy51 napisał: | A jak sukces zdobędziesz,to już wiarus vel Hodowca51 już się postara by ci piórka tu na forum z tego sukcesu wyskubać.Żebyś czasami lepszym od niego nie został. Mówiłem że łatwe tematy łapiesz dobrego starszego kolegę udajesz.Twój nie wklejasz bo wstyd, już się pomału rozwala,mając lata mistrzowskie za sobą. |
człowiek mądry inaczej ma zawsze taki sam plan działania najpierw Cię Kolego Marku sprowadzi do swojego poziomu a potem wyśmieje i ten schemat zawsze będzie się powtarzał nie zależnie od nicku J23 ZNOWU NADAJE
https://www.youtube.com/watch?v=3CPK_cc_QJs |
|
_________________ Pozdrawim Dobry lot Mirek ;) |
|
|
 |
czerwony1363
|
Wysłany: Nie Mar 31, 2019 8:00
Temat postu :
|
 |
|
Rudy51, sam szukasz zaczepki jak widac. Wiarus odpisal swojemu Koledze ze swojego terenu i to sie chwali. Mirek2001 ma racjie J23 znow nadaje. |
|
|
|
|
 |
rudy51
|
Wysłany: Nie Mar 31, 2019 8:29
Temat postu :
|
 |
|
czerwony1363 napisał: | Rudy51, sam szukasz zaczepki jak widac. Wiarus odpisal swojemu Koledze ze swojego terenu i to sie chwali. Mirek2001 ma racjie J23 znow nadaje. |
A ja miałem prawo odpisać co o tym myślę czy nie kolego.Tak jak ty mi odpisałeś. Jest równość,jest równouprawnienie,myślę że rozumiesz to co napisałem. |
|
|
|
|
 |
mirek2001
|
Wysłany: Nie Mar 31, 2019 8:42
Temat postu :
|
 |
|
czerwony1363 napisał: | Rudy51, sam szukasz zaczepki jak widac. Wiarus odpisal swojemu Koledze ze swojego terenu i to sie chwali. Mirek2001 ma racjie J23 znow nadaje. |
WITAJ HENIU miło że zaglądasz na te nasze< stare śmieci >
POZDRAWIAM WSZYSTKICH KOLEGÓW Z KTÓRIMI MIAŁEM ZASZCZYT WYMINNIĆ KIEDYŚ CHOĆ SŁOWO . DOBRY LOT SZANOWNI KOLEDZY....:))
WSZEDŁEM W TEN TEMAT WIĘC POWINIENEM COS CI PORADZIĆ . MYSLE ŻE WIELE ZALEŻY OD FUNDUSZY JAKIMI DYSPONUJESZ . NA WIELU FILMIKACH O HODOWLACH SĄ PRZEDSTAWIONE GOŁĘBNIKI ICH ROZWIĄZANIE I ZAGOSPODAROWANIE TERENU WOKÓŁ GOLEBNIKA .
Na przykład dla mnie nie do pomyślenia było mieć staw przed gołębnikiem . Byłem teraz u kolegi i pokazał mi stawek taki 20 x 30 metrów ,jaka fajna sprawa jaką frajdę gołębie miał z kąpieli . Troche inwencji paręnaście iglaków do tego i jaki piękni ,można wypocząć cieszy oko . Pozdrawiam Mirek |
|
_________________ Pozdrawim Dobry lot Mirek ;) |
|
|
 |
rudy51
|
Wysłany: Nie Mar 31, 2019 9:09
Temat postu :
|
 |
|
mirek2001 napisał: | czerwony1363 napisał: | Rudy51, sam szukasz zaczepki jak widac. Wiarus odpisal swojemu Koledze ze swojego terenu i to sie chwali. Mirek2001 ma racjie J23 znow nadaje. |
WITAJ HENIU miło że zaglądasz na te nasze< stare śmieci >
POZDRAWIAM WSZYSTKICH KOLEGÓW Z KTÓRIMI MIAŁEM ZASZCZYT WYMINNIĆ KIEDYŚ CHOĆ SŁOWO . DOBRY LOT SZANOWNI KOLEDZY....:))
WSZEDŁEM W TEN TEMAT WIĘC POWINIENEM COS CI PORADZIĆ . MYSLE ŻE WIELE ZALEŻY OD FUNDUSZY JAKIMI DYSPONUJESZ . NA WIELU FILMIKACH O HODOWLACH SĄ PRZEDSTAWIONE GOŁĘBNIKI ICH ROZWIĄZANIE I ZAGOSPODAROWANIE TERENU WOKÓŁ GOLEBNIKA .
Na przykład dla mnie nie do pomyślenia było mieć staw przed gołębnikiem . Byłem teraz u kolegi i pokazał mi stawek taki 20 x 30 metrów ,jaka fajna sprawa jaką frajdę gołębie miał z kąpieli . Troche inwencji paręnaście iglaków do tego i jaki piękni ,można wypocząć cieszy oko . Pozdrawiam Mirek |
Z tym stawem i iglakami to bardzo dobry pomysł,jak hodowla gołębi nie wypali to można przerzucić się na łowienie ryb w stawie lub grzybobranie bo wszystko będzie przy kupie.Jak zrealizujesz pomysł mirka2001 to wrzuć fotkę może i ja takie coś wykombinuję. |
|
|
|
|
 |
czerwony1363
|
Wysłany: Nie Mar 31, 2019 9:52
Temat postu :
|
 |
|
Witam Cie Mirku. Nigdy nie przestalem tu zagladac he he. Udanego sezonu lotowego dla Ciebie i wszystkim Hodowca za wyjatkiem hodowcow-lapaczy. Pozdrawiuam. |
|
|
|
|
 |
Rafal84
|
Wysłany: Nie Mar 31, 2019 18:50
Temat postu :
|
 |
|
|
 |
czerwony1363
|
Wysłany: Nie Mar 31, 2019 19:11
Temat postu :
|
 |
|
Rafal84. Marek Winnicki to wyjatkowy hodowca i na pewno nie zazdrosci Ci wynikow a pomoze. Doradzi, przerobil swoje z golebiami, miale okazjie miec material hodowlany od Marka i uwiesz mi golebie rabia konkursy. Pozdrawiam i wyprzedz Marka w lotach na szczeblu okregu On byl tam bardzo wysoko a to swiadczy o hodowli Marka. Pozdrawiam i zycze zdrowej rywalizacji. |
|
|
|
|
 |
wiarus
|
Wysłany: Nie Mar 31, 2019 19:24
Temat postu :
|
 |
|
W takim razie trzymam kciuki .Masz sporą wiedzę sukcesy przed Tobą.Gołębnik masz fajny wszystko w naturze i to najważniejsze by ptaki miały komfort.Wtedy będą zdrowe i leków nie trzeba.Życzę dobrych lotów i do zobaczenia. |
|
|
|
|
 |
czerwony1363
|
Wysłany: Nie Mar 31, 2019 19:38
Temat postu :
|
 |
|
I to jest pomoc Marku reszte zalatwicie telefnicznie lub przy spotkaniu. Tutaj nie ma sciiemy. Moze late bedem mial troszke czasu i uscisne reke Marka i Zbyszka. N. Zamierzam urpopowac w tym czaie i wodwiedzic. Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
Rafal84
|
Wysłany: Nie Mar 31, 2019 19:50
Temat postu :
|
 |
|