|
 |
Autor |
Wiadomość |
Stary_Hodowca
|
Wysłany: Wto Wrz 30, 2014 14:59
Temat postu :
|
 |
|
Masz rację, dziękuję. Troszkę mnie uspokoiliście. Musze się trochę zorientować we wszystkim.
Liczyłem, że może będzie tutaj ktoś, kto był w podobnej sytuacji i będzie mógł coś konkretnie powiedzieć, ale poczekajmy. :) |
|
|
|
|
 |
mik
|
Wysłany: Wto Wrz 30, 2014 18:13
Temat postu :
|
 |
|
|
 |
Stary_Hodowca
|
Wysłany: Wto Wrz 30, 2014 18:42
Temat postu :
|
 |
|
Większość z tych artykułów już czytałem. Powiem szczerze, że nie wiem, co o tym myśleć. Zobaczymy, co z tego wyjdzie. Może ktoś jeszcze ma jakieś ciekawe informacje na ten temat? Chciałbym z wszystkim się zapoznać, aby póĽniej wiedzieć, jak działać. |
|
|
|
|
 |
mik
|
Wysłany: Wto Wrz 30, 2014 19:49
Temat postu :
|
 |
|
mik napisał: | Nie napisałeś jakie to lotnisko. |
My ci próbujemy pomóc a Ty nam wcale w tym nie pomagasz. |
|
|
|
|
 |
Stary_Hodowca
|
Wysłany: Wto Wrz 30, 2014 20:00
Temat postu :
|
 |
|
Przepraszam, już piszę. Baza lotnicza w Krzesinach pod Poznaniem. |
|
|
|
|
 |
mik
|
Wysłany: Wto Wrz 30, 2014 20:21
Temat postu :
|
 |
|
Stary_Hodowca napisał: | Przepraszam, już piszę. Baza lotnicza w Krzesinach pod Poznaniem. |
... to do Was (do Zarządu) w Poznaniu chyba przyszło oficjalne pismo od Dowódcy Bazy w tej sprawie ? |
|
|
|
|
 |
Stary_Hodowca
|
Wysłany: Wto Wrz 30, 2014 20:44
Temat postu :
|
 |
|
Z tego, co rozmawiałem z kolegami to aktualnie tylko ja zostałem zawiadomiony o tej sprawie, mimo że jest wiele osób, których hodowle znajdują się w mniejszej odległości od lotniska, niż moja.
Myślę, że poczekam z tym jeszcze trochę, może dostanę jakieś oficjalne pismo, tak jak pisał kolega wyżej. Aktualnie właściwie mogę się tylko sugerować słowami mężczyzn ze Straży Miejskiej, bo nie mam żadnych dokumentów z tym związanych.
Dziękuję wszystkim, którzy chcieli pomóc i udzielali się w tym poście. Napiszę wam, czy sytuacji jakoś się rozwinęła. |
|
|
|
|
 |
|
|