Autor |
Wiadomość |
elizagucci
|
Wysłany: Czw Gru 29, 2016 10:32
Temat postu : Hodowla gołębi
|
 |
|
Witam
Prowadzę hodowlę gołębi, ale niestety sprzedaż ich idzie nijako. Chciałabym zacząć sprzedawać je przez internet. Stworzyłam nawet stroną, ale jak wpisuje w google hodowla gołębi to moja strona jest daleko od pierwszej strony:(. Co muszę zrobic, żeby to zmienić, ile to kosztuje i jaka firma sie tego podejmie. Może powinnam skorzystać z firmy https://afterweb.pl/pozycjonowanie-stron/cennik/ , zaciekawiła mnie ich oferta. Z góry dzięki za pomoc! Pozdrawiam |
Ostatnio zmieniony przez elizagucci dnia Pon Sty 09, 2017 14:43, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Chodowca442
|
Wysłany: Czw Gru 29, 2016 11:26
Temat postu :
|
 |
|
Wielu "hodowców" sprzedaje" swoje gołębie" na słynnej stronie bazarowej za niewielką opłatą. Można samemu wybrać sobie strone lub zlecić to firmie Bazar w danym mieście. |
|
|
|
|
 |
AKCES
|
Wysłany: Czw Gru 29, 2016 13:07
Temat postu :
|
 |
|
Kolego zależy jakie hodujesz gołębie ?
Jeśli są to pocztowe to najwyższe ceny osiągają na PIPA aukcje gołębi oczywiście pocztowe w pełnym tego słowa znaczeniu , jeśli to rasowe to najlepiej na allegro a jeśli mięsne to zgłoś się do zakładu przetwórstwa mięsnego możne tam będą mieli zapotrzebowanie.
Pozdrawiam |
|
|
|
|
 |
wkic
|
Wysłany: Czw Gru 29, 2016 13:28
Temat postu :
|
 |
|
Zglos sie do R. Tosnowiec. |
|
|
|
|
 |
wiarus
|
Wysłany: Czw Gru 29, 2016 17:33
Temat postu : Re: Hodowla gołębi
|
 |
|
elizagucci napisał: | Witam
Prowadzę hodowlę gołębi, ale niestety sprzedaż ich idzie nijako. Chciałabym zacząć sprzedawać je przez internet. Stworzyłam nawet stroną, ale jak wpisuje w google hodowla gołębi to moja strona jest daleko od pierwszej strony:(. Co muszę zrobic, żeby to zmienić, ile to kosztuje i jaka firma sie tego podejmie. |
Musisz zgłosić się do firmy co zajmuje się pozycjonowaniem,zapłacisz 500 miesięcznie i będziesz w piątce :) Zapewne jednak wciskasz tu jakiś kit. :) |
|
|
|
|
 |
Ryszard Tosnowiec
|
Wysłany: Sro Lip 10, 2019 16:10
Temat postu :
|
 |
|
Aktualnie to najlepsza klepanka to własne filmiki na You Tube .
wystarczy smartfon by nagrywać swoje filmiki i zamieszczać , duże zainteresowane i zakupy ....
jeden z moich filmików w tydzień dostał 40 tys, odsłon https://www.youtube.com/watch?v=gVjGoMvdYzo&t=37s co daje zysku z reklamy tysiąc złociszy plus zamówienia młodych...
You Tube jest za free - tylko dam kręci się lody ..pozdrawiam... |
|
_________________ Wideofilmowanie i fotografowanie gołębi tel. 728 465 939
 |
|
|
 |
hodowca1234
|
Wysłany: Sro Lip 10, 2019 18:49
Temat postu :
|
 |
|
Koledzy chyba widzicie , że założyciel tego tematu bardzo chytrze nas podchodzi i głównym jego celem jest złapanie klijenta na pozycjonowaniu strony .
Jeśli dostajemy takie e-maile na naszą skrzynkę e-mail to jest to zwykły spam .
Kolego Ryszardzie przestań pisać bzdury jaką kasę zarabiasz na reklamach na youtube. A filmik ten większość obejrzała by zobaczyć jak te Twoje niesamowite Asy przestworzy wyglądają po locie .
Po prostu tragedia i tu wychodzi te twoje naturalne przygotowanie .
To jest Twój cały kunszt hodowlany . Gratuluje !!! |
|
|
|
|
 |
wkic
|
Wysłany: Czw Lip 11, 2019 13:53
Temat postu :
|
 |
|
Dobry biznes.
Biesz przyklad z Ryszarda T. |
|
|
|
|
 |
pieknyolek
|
Wysłany: Pon Lip 29, 2019 11:43
Temat postu :
|
 |
|
|
 |
lukasz_n
|
Wysłany: Sro Sie 14, 2019 16:56
Temat postu :
|
 |
|
Jak masz wyniki i jesteś uczciwy to niepotrzebujesz żadnych reklam. Hodowcy sami wyszykują perełek i nigdy poprzez nachalne sprzedawanie gołebi. |
|
|
|
|
 |
tech369
|
Wysłany: Pon Sie 19, 2019 20:10
Temat postu :
|
 |
|
nawet jeśli jesteś najuczciwszy ze wszystkich to bez reklamy biznes ci nie dygnie. Prowadzenie biznesu bez reklamy jest jak puszczanie oka do dziewczyny po ciemku. Nikt, poza nami nie wie, co robimy.
---
reklama wrocław
puzzle reklamowe
opakowania tekturowe wrocław |
Ostatnio zmieniony przez tech369 dnia Sro Lis 13, 2019 21:24, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Ryszard Tosnowiec
|
Wysłany: Wto Sie 20, 2019 2:49
Temat postu :
|
 |
|
|
 |
teraz kibic...
|
Wysłany: Wto Sie 20, 2019 18:38
Temat postu : Itd,itp...
|
 |
|
Taki dobry materiał hodowlany że od lat mimo wielu apeli na forum nie ma odważnego aby pokazać swoje wyniki wylatane tymi "asami"rozmawiając z wieloma hodowcami i działaczami z całej Polski zawsze o te "asy" z Bogatyni pytam ale jak dotąd nikt nie zna i nie słyszał o żadnym czołowym hodowcy z ich oddziału,okręgu który lotuje tymi "dobrymi" gołębiami od Ryszarda ??? Ja wiem że moje pisanie jest bezproduktywne w zasadzie nie ma sensu bo odpowiedz oczywiście znana od lat-czyli "kibic z dala się nie ......... itd,itp.Myślę że na te "wytwory"produktywnej wyobrażni,socjotechniki i tz.inżynierii słownej należy patrzeć z ogromnym "przymrużeniem oka" Amen. |
|
|
|
|
 |
kapiszon
|
Wysłany: Sro Sie 21, 2019 5:52
Temat postu : hodowanie gołębi pocztowych
|
 |
|
Przy zakupie gołębi należy :
- analizować wyniki hodowcy od którego zamierza się nabyć gołębie,
- nie kupować od handlarzy, którzy nabyli "kolorowe rodowody" i na ich podstawie windują ceny.
Posiadacz gołębi z dobrych hodowli i oferujący po nich potomstwo to handlarz a nie hodowca.
Gołąb hodowlany winien w każdym pokoleniu być poddawany weryfikacji lotowej nie we własnym gołębniku ale w porównaniu z resztą gołębi pocztowych w danym terenie. |
|
|
|
|
 |
tedy
|
Wysłany: Sro Sie 21, 2019 7:44
Temat postu :
|
 |
|
Panowie, przy zakupie gołębi nie ma żadnych reguł, więc proszę nie dawajcie tu rad z których tak na prawdę nic nie wynika. Najlepszy roczny gołąb w Polsce pochodził od może nie handlarza ale człowieka kupującego i sprzedającego dużo gołębi, po parze której nikt nie chciał kupić, taka była z wyglądu beznadziejna a jednak wydała na świat wspaniałego lotnika. Wynika z tego że jakiekolwiek reguły nijak zastosowania w większości przypadków nie mają.
pozdrawiam DL |
|
|
|
|
 |
|