|
 |
Autor |
Wiadomość |
rudy52
|
Wysłany: Pią Paź 18, 2019 8:46
Temat postu : Fulgoni
|
 |
|
Gregor masz 100% rację Fulgoni to niemiecki hodowca który lotował i był zrzeszony w Niemczech i tam też odnosił sukcesy.Te osoby które podważają to pewnie mało o historii sportu gołębiarskiego wiedzą lub bzdury piszą dla samego nie bo nie bo ty o tym napisałeś.Dla nich autorytetem w tych sprawach jest czerwony,który nie jest żadnym hodowcą a też nie ma żadnego gołębnika chyba ze za płotem u sąsiada.Ale trzeba i to uszanować teraz dla niektórych z tego forum właśnie tacy są tu w hodowli autorytetem.Podważanie Twoich wyników to też jest spowodowane tymże że sami ich nie posiadają i chyba tylko złość przez nich tu przemawia.Więc trzymaj się zdrowo nie przestawaj pisać tych co ciebie obrażają ignoruj,prawda jak oliwa na wierzch wypływa.Pozdrawiam rudy52. |
|
|
|
|
 |
gregor4616
|
Wysłany: Pią Paź 18, 2019 16:04
Temat postu : Re: Fulgoni
|
 |
|
Hallo Kol Rudy52 co do H Fulgoni to temat raczej wyjasniony , ja przed chwilo , pisalem na ten temat w innym temacie , nie chce sie powtarzac ps jego ojciec urodzil sie w Niemczech , on tez , to co on mial wloskiego to jego cera tz kolor sköry , poza tym nic . dziekuje za zyczenia odnosnie zdrowia , wiesz ja nie mam zamiaru przestac pisac , te wpisy tych ludzi nie majo na mnie zadnego wplywu , ja na to nie reaguje to co oni piszo , nie dotyczy mojej osoby oni stworzyli sobie Wirtualnego Wroga i strzelajo z ukrycia , zaden normalny szanujacy sie hodowca , ktöry posiada troche grypsu i honoru , nie morze tak pisac , wiesz ja im wspulczuje ich glupoty i naiwnosci , te ich wpisy sprawiajo u mnie dobry chumor , oni nie so w stanie nic konkretnego napisac , tz udowodnic to jest wszystko tylko wielki Blef no ale niech sie dalej cieszo , myslac , ze mi dokopujo wielu z nich , nie dorasta mi do pasa dyskusja z nimi na normalnym poziomie jest nie morzliwa , jedyne rozwiazanie tej sytuacji to gra w otwarte karty , karzdy podaje swoje dane tz adres nazwisko, oddzial , i dojscie do list konkursowych , i od tego momentu , duzo z nich zniknie z tego forum . Gregor |
|
|
|
|
 |
wiarus
|
Wysłany: Pią Paź 18, 2019 17:23
Temat postu :
|
 |
|