| Autor |
Wiadomość |
kaamil1805
|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 17:08
Temat postu : Oszust i naciągacz
|
 |
|
Witam. Chciałbym przestrzec wszystkich hodowców przed naciągaczem. W styczniu zamówiłem towar dla gołębi u pana : Grześkowiak Karol (ajaxlofts). Człowiek ten przedstawiał sie jako przedstawiciel handlowy firmy ,, Cees Pronk '' zajmującej się dystrybucją specyfików dla gołębi. Po negocjacjach i rozmowach telefonicznych ustaliliśmy że wpłacę pieniądze ( nie małe ) na konto co też zrobiłem. Za 2 tygodnie miałem otrzymać zamówiony towar. Już minął prawie miesiąc a pana Grześkowiaka ani widy ani słychu. Telefon wyłączył i nie ma z nim kontaktu
Fakt ten zgłosiłem na policję jako wyłudzenie i zajście to będzie opisane także w miesięczniku ,, Dobry Lot '' .
Proszę przestrzec znajomych przed panem Grześkowiakiem , a bliższych informacji dotyczących tego pana proszę kierować na prywatne wiadomości lub e-mail kamillos1986@op.pl |
|
|
|
|
|
 |
andrzej2
|
Wysłany: Pon Lut 08, 2010 21:38
Temat postu :
|
 |
|
Tak na przyszłość to przed zakupem nie bądz w gorącej wodzie kompany,każdy ma jakies wpadki,a oszustów coraz więcej.POZDRAWIAM |
|
|
|
|
|
 |
valdi72
|
Wysłany: Wto Mar 02, 2010 20:39
Temat postu : Re: Oszust i naciągacz
|
 |
|
Witam Kolegów także pragnę ostrzec Was przed oszustem który zamawia gołębie i za nie nie płaci a mianowicie w tamtym roku wysłałem panu Jan Listwon zam. Rzącznik Wł. 9 07-311 Wąsewo 3 szt gołębi za przesyłkę i gołębie zapłacił i zamówił następne 3 sztuki i za tamte już pieniędzy nie otrzymałem. Dzwonie do niego czesto lecz telefonu nie odbiera tylko włącza się poczta a jak odbierze to się nic nie odzywa, może ktos z Kolegów go zna on twierdzi że należy do związku, ale ja nie wiem do jakiego może należeć oddziału bo bym zadzwonił do prezesa i bym sie spytał o tego delikwenta, jeśli ktos może mi pomóc to będę wdzięczny. "DOBRY LOT" !!! |
|
|
|
|
|
 |
barkley
|
Wysłany: Sro Mar 03, 2010 8:28
Temat postu :
|
 |
|
Valdi a gdzie mu wysylales golebie na ksiezyc ?
Masz przeciez adres to nie wiesz jaka miejscowsc, tak ciezko zlokalizowac oddzial ? No prosze Cie :)) . |
|
_________________ OBRACZKI zagraniczne i polskie na 2010 , ORYGINALNE Z KARTAMI - tel: 511 230 030 - gadu gadu 8269731
zbieram stare obraczki i zegary - kupie lub zamienie za obraczki
zbieram zamowienia na OBRACZKI ADRESOWE |
|
|
|
 |
lukasz0402
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 19:27
Temat postu :
|
 |
|
kaamil1805 wyslalem ci email odbierz i mi odpisz :) Pozdrawiam |
|
|
|
|
|
 |
base
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 20:40
Temat postu :
|
 |
|
KTO TERAZ WPŁACA PIENIĄDZE NA KONTO?
JEST TAKIE COŚ JAK PRZESYŁKA POBRANIOWA! |
|
|
|
|
|
 |
barkley
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 20:59
Temat postu :
|
 |
|
Odbior osobisty jeszcze tanszy :) .
Pobraniowki sa drogie, i jak kupisz cos za 10 zl to lepiej wplacic na konto niz za pobraniem.
Inna sprawa to taka ze jak sie cos bierze na specjalne zamowienie to sie placi z gory :)) . |
|
_________________ OBRACZKI zagraniczne i polskie na 2010 , ORYGINALNE Z KARTAMI - tel: 511 230 030 - gadu gadu 8269731
|
|
|
 |
base
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 21:13
Temat postu :
|
 |
|
To zalezy z kim sie ma do czynienia.
Kupywałem przez internet sprzet za 5000zł i zastrzegłem sobie
ze za pobraniem.I wszystko było ok;)
Bo napewno takich pieniedzy nie wpłacił bym komus na konto jako przedpłate...
Zawsze mozna sie dogadac. |
|
|
|
|
|
 |
barkley
|
Wysłany: Czw Mar 11, 2010 21:36
Temat postu :
|
 |
|
Jezeli chcesz cos na specjalne zamowienie placisz z gory, jezeli kupujesz cos co jest na miejcu i w produkcji masowej to bez problmeu kazdy wysle za pobraniem.
Bo jezeli mam cos np sprowadzic a Ty sie rozmyslisz to co , mam sie pozniej z tym bujac niewiadomo jak dlugo ? |
|
|
|
|
 |
|
|